dimarts, 22 de gener del 2008

Accidentada sortida biker 20/01/08

El passat diumenge 20/01/08 vam fer una altra sortideta biker.

El titular de la sortida era a priori claríssim: CHARLIE BROWN HA VUELTO!! els més incrèduls (entre els que m’incloc) se’n feien creus de tan grata presència. Ahí estás, Beluga!!



Però la Maite ràpidament es va erigir com a protagonista principal de la sortida, fotent-se una pinya en descenso amb un resultat de turmell trencat. HACHAZO!!! Pa’vernos matao Wen!!!

Així el titular al final és el següent: LA MAITE SE NOS HA ROTO!!!!
Així és com li va quedar el turmell:


Enguixada fins al genoll, aquest és el resultat final:

La wini ens abandona durant 6 setmanetes, la trobarem a faltar molt…


El dia havia començat molt bé a les 9:30 a la Riera de Teià, bé, de fet la maite i jo vam arribar una mica tard i vaig acabar d’acicalar-me allà mateix!!


Després, foto de rigor abans de començar, semos azules !!


Vam pujar fins al tirolet i a la primera baixada la maite va tenir el pinyaco!!

No puedorr!! No puedorr!!


Esperant el Mondeo...

L’excursió va continuar, ahí está el Xona luchando!!


Tomatito Carlos!

I el más guai de la montaña!!



Parada al mirador



Unes bravetes i unes birrines a la Palmaper recuperar forçes!!! La parada gastronòmica que no falti!!


Y con la fregoneta del Charlie nos vamos pa' Badalona!!

I deixarem un últim missatge per l'amic sergi i su máquina roja, a veure quan ens estrenem??Pensa que d'aquí poc et poso una enquesta burxante al blog e!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

quina bonica crònica!!! i quanta foto, quin gust. però diumenge era dia 20! ostres Marc, ja sé que estas trasbalsat per la meva lesió però no cal que passis de dia! jajaja
bueno nois, quan estigui bé hi torno eh!! això sí, aniré amb una mica més de comte...

Dj ha dit...

Ei dumengueirus, sou una colla de friks. Els meus comentaris sobre aquest bloc només poden ser crítics 100%.En primer lloc us diré que sou uns papanatas. Vol semblar un bloc d'aficionats a la bici de muntanya de cap de setmana però el que realment sou és un grup d'aficionats a les braves i a la birra tant entre setmana com el cap de setmana. D'altra banda sobre la vostra vestimenta, us haig de dir que podeu sortir de l'armari tots plegats, no cal que us disfraceu de monyes el cap de setmana amb l'excusa de sortir en bici. Hi ha un comentari especial a un membre del grup que entenc que no surt al bloc pq l'obturador de la càmera no ha pogut captar imatges seves, degut a la seva velocitat tant d'ascens com de descens, aonde stá el triciclo rojo Dunji!??
Bueno nois espero que el bloc vagi adquirint un caire molt més profesional, us aniré seguint per veure l'evolució del grupo bicker!!

Salut

Anònim ha dit...

Hola pendons!!
FELICITAT XL BLOG!!!ara ja puc seguir les vostres cruzadas.
Fa dies q us llegeixo xo encara no m'havia animat a escriure..veient els post q deixa el sergi...TIO Q HO VAIG OBRIR ALA FEINA I UNA MICA MÉS I EM MORO!! :)

jeje tb tik d'acord amb el dani, aquí hay un trasfondo q son...LAS TAPITAS DEL BAR!! amb raó hi ha tan d'interés en quedar x anar en bici!
En fin, speedy Maite, q et milloris i anims q ja et queden menys setmanes.

Espero que d'aquí algún temps l'equipobiker es pugui anar fent més gran amb noves incorporacions!

Ja ho se q no es el lloc mes adient ( en marcus m'entendrá pq sap d que parlo) xo ja veig q heu aconseguit q el carlos vagi amb bici, i jo encara reclamo un padel!!

PETONS!