dimecres, 28 de novembre del 2007

Sortida 25/11/07

El passat 25/11/07 el equipo biker va fer una sortideta molt maca.Vam sortir de la riera de teià, només 4 valents vam desafiar el fred i la mandra: la saeta rubia, xona-pantani, el tt i jo mateix que m'havia deixat una mica de perilla rollo xona:




Vam pujar fins a Coll de Clau i una vegada allà vam trencar a l'esquerra direcció al tirolet d'en Mauri on vam agafar una trialera guapíssima fins a Vallromanes.

Allà, riera amunt fins agafar una pista que després de pujar una bona estona ens va portar a 4 camins. Abans però vam parar una estona a fer unes fotillos, com veieu vam fer un amic i tot, fixeu-vos-hi:





A 4 camins vam seguir pujant una bona estona fins arribar a la font de sant mateu, entre mig vaig fer-li un reto al tt picant-lo a un sprint, però encara no sóc rival per a ell quan la carretera puja una mica, però ahí queda eso, quan menys s'ho esperi, HACHAZO!!





Com que anàvem sobrats de cames vam anar a lermita a fer una mica el dominguero:





Finalment paradeta al mirador de teià, molt bonic



I no hi ha imatges però la sortida va acabar a can raspall on ens vam marcar unes birres&butis&pamtomàquet.
Sortideta molt maca d'uns 20 kms!!

Per cert algú ha vist al carlos per alguna banda?? Expliquen els viejos del lugar que un dia va venir però no hi ha imatges que ho certifiquin!!Seguirem lluitant per trobar-lo!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLT BÉ AQUEST BLOG!

Aquest cop ens toca felicitar a l'amic Pericas: molt bé per aquesta aixecada del sofà per donar vida a aquest espai de trobada per l'equipo biker de la colla. No obstant, esperem que en comptes d'un blog no sigui un BLUFF! així que a colaborar una mica tots plegats amb imaginació.

Fins ara les sortides havien estat anuals, i la veritat, ja m'havia cansat d'haver d'inflar rodes i fer revisió a la bici abans de sortir. Estic segur que aquest blog ens donarà la continuitat que aquestes sortides es mereixen. I qui sap... potser fins i tot en Sergi amortitza la bici! Vamos PLUMI estamos contigo!

Malgrat aquesta petita clucada d'ull llençada des del carinyu a l'amic Plumi, no vull portar a aquest blog a ser un espai de pique, rajoteo i competivitat, millor mantenir l'esperit solidari entre l'equipo. Així que sobre els comentaris, o clucades d'ull, reclamant la meva assistència a les darreres sortides, prefereixo no pronunciar-me amb paraules escrites, i ho faré amb les dues rodes. Potser algú se'n menja una... i de roda també!

Bé mariques, ens veiem el proper dia 12! Segurament s’apuntaran els meus germans i en Dani Casu. Tindrem GPS, així que podrem penjar el resum de la ruta al blog.

Salut bikers!

Anònim ha dit...

Salut Companys!!!

Només volia felicitar al Sr. Capellades per haver creat i iniciat aquest espai de reunió i comunió Biker!
Mica en mica la gent es va afegint al Equipo i anem agafant més afició a sortir, patir i gaudir a la muntanya. Espero que el Dissabte 12 sigueu com més millor i que es fagi un bon resum de la sortida. Haureu d'apretar el cul perquè els nouvinguts quedin impresionats i es vulguin afegir a les sortides pel Maresme. Els germans Viana no podrem venir però estarem amb el monazo de tornar-ne a fer una altra.

Fins aviat i SALUT!!!

Anònim ha dit...

molt bé el nou blog, però...molt petites les fotos, no? i potser es podria posar un disseny de pàgina més ample i que els comentaris surtin a continuació...si em deixes ja remenaré una mica...jeje

Anònim ha dit...

Adjunto link oficial de la pedalada, surten algunes fotos però nosaltres no sortim

http://www.teia.net/cet/itineraris/4a_pedalada/4a_pedalada.htm