diumenge, 24 de febrer del 2008

SORTIDA BIKER 24/02/08

Dissabte 24/02, vam fer una nova sortideta biker. El sergi i jo vam passar un matí de conya, ens va fer un dia molt maco i la muntanya estava humida de les pluges de la setmana, així que condicions inmillorables.

Sortideta a teià amb l'habitual cara de dormits


Una gentil senyoreta que passava per allà ens va fer una foto a la sortida :)


Vam fer la ruta clàssica, al final 18,5 kms.

A la zona de Sant Mateu:





Però el millor estava per arribar, el senyor sergi venia amb un objectiu fixat: BUTI BUTI BUTI caganer el que no BUTI!!

Així que vam anar per feina i a les 12 estàvem per Can Raspall, i no ens vam estar de res: esmorzar amb forquilla i ganivet com déu mana: butifarretes, pa amb tomàquet, cerveseta, com uns senyors!!! això si em va faltar el piti!!





Com sempre va estar molt bé. Seguim esperant bikers... tenim ganes de ser quants més millor.
Adeu

5 comentaris:

maite ha dit...

molt bé! quina celeritat en penjar les cròniques! andevé la cara del marc a la primera foto... el sergi és tot un biker! una mica dominguero això sí ;)
apa macos

David ha dit...

Joder quina embeja cabronets. Quines fotetes més maques i la cara de satisfacció que teniu amb les butis és impressionant. Així m'agrada que us entreneu. Apa nois.

Carles ha dit...

COM HI NEEEUUU!!! QUINES BUTIS QUE US HEU CASCAT!!! ;)
Molt bé aquesta sortideta. La Bala Grana va acumulant quilometres! Ens queda pendent fer la de 30 sencera!
Fins la propera sortida!!!

maite ha dit...

hola! he estat pensant que som una mica persons i sempre fem el mateix recorregut però amb petites variacions... estaria molt bé muntar alguna sortida fora de la comarca per fer alguna ruta diferent, rollo finde casa rural amb ruta biker. crec que tal com estem els lesionats podriem parlar de fer-ho a finals d'estiu...què us sembla? així tenim temps de recuperació i puesta a punto el txona i jo i fa menys calor..
ala!

David ha dit...

A good idea maite!! i als lesionats quan us queda per agafar l'alta? Podem anar a la casa rural de la putilla un altre cop. Suposo que ja haurà recollit les cacones i no farà pudor jejeje i si encara estant li podem demanar un descompte jur jur jur. Apa nois/es.