dimarts, 1 d’abril del 2008

L'ÚLTIM CAN RASPALL

El passat dissabte 29 de març vam fer una nova sortideta biker.
Com molts de vosaltres sabeu han xapat Can Raspall, així que la sortida tenia un objectiu claríssim, fer les últimes butis al ja mític can guarro!!!

Un nou biker va aparèixer per la línia de sortida, en Marc, germà de la Laura, el tiu apunta bones maneres. Benvingut al club, esperem veure't sovint a partir d'ara!!!!
Sortida a la riera de teià una mica abans de les 10.

Vam fer la rutilla clàssica, però vam fer una variant de baixada a la trialera cap a Vallromanes amb la mala sort que el David va punxar.


Vam estar de reparacions fins les 11, començaven els nervis doncs a Can Raspall si vols buti s'ha darribar abans de les 12!!!

Finalment vam solucionar els problemes tècnics i vam continuar amb la ruta. Per un moment ens vam plantejar sudar de raspi, però ja ens coneixem, per una buti el que siguim així que vam apretar i finalment vam arribar al nostre destí a temps.

Aquí el Sergi, en una ja clàssica foto sucant el pa, amb la cara ho diu tot!!

Ens vam despedir por todo lo alto: butis, mongetes, patates, pa torrat, allioli, birretes. No ens vam estar de res!!! Tot molt bo com sempre

El marrano del David sucant les mongetes amb lallioli, quin paio tu!!

Fotillos a la sortida del raspi



Quina peneta, trobarem a faltar els mítics esmorzars!! A veure si al blog a partir d'ara tornem a penjar més fotos de bici i ruta i menys de butis...

Aquest finde vinent farem una altra sortideta per estrenar el super gps pulsómetro que li vam regalar al sergi, i que ens permetrà afegir més dades tècniques a les sortides. A mi tant me fa dissabte com diumenge. Qui s'apunta??

2 comentaris:

maite ha dit...

quina pena el raspi.... no només perquè no podré esmorzar-hi mai després d'anar en bici, sinó per tots els records de tants anys d'anar-hi.... MITIQUÍSSSSSSIM!!

Carles ha dit...

JA ET DIC!!! CAN RASPI FOREVER!
Jo m'apuntare el finde, sempre i quan l'encustipat que tinc a sobre m'ho permeti. Parlem bikers!!!