diumenge, 23 de març del 2008

Sant Jesus del Tibidabo: Made in Heaven

Hola Monaguillos!

Impresionant sortida tocant el cel de Barcelona! Us presento en Chus! ;)

Foto Oficial de la sortida

















El matí es va llevar molt fresc després de la pluja caiguda la nit anterior però amb el cel sense cap núvol. Sortida des de les instal.lacions esportives i d'esbarjo de Can Lafarge i amb destí cap al Temble del Tibidabo. La sotida és des de Montcada, ens fiquem al bosc pel Turó Pelat, passem pel Bosc de Can Cata i pujem fins el Forat del Vent on tenim una vista magnífica de des de les Torres Mapfre fins el Port de Badalona, després toca superar el "Matamachos", que és una pujadeta d'uns 100 metres de longitud amb un desnivell aproximat de 15 a 20 metres! En aquest punt el pulsòmetre ha començat a pitar fins a les 175 pulsacions! ;P Després es segueix rodant fins a la Font Groga i es fa la ultima pujadeta fins al Tibidabo. Tornada ràpida pel mateix camí de pujada, tot i que el proper dia podem fer la tornada per una ruta alternativa molt xula. Aquí teniu les fotos de la sortida:

Turó PelatCan Cata

Forat del Vent

Aquesta és l'entrada del Matamachos! Hi ha gent que el fa de baixada però lo "maco"és de pujada! Aquí anava a més de 170! Això són 600€ i 6 punts!!!
Des del cim del Matamachos veiem l'objectiu!
La Font Groga als peus del Tibidabo
Alguna relliscada en una pujada més que negre!

Benvinguts al Tibidabo


Dades de la Sortida


Distància: 39km
Temps: 2h 37min

Vel. mitja: 14.86km/h
Vel. màxima: 56.88km/h

FINS LA PROPERA CHUS!



4 comentaris:

David ha dit...

Gran sortida obrint nous horitzons per la gran Collserola que encara està per descobrir del tot i que promet com poques montanyes.

Xona ha dit...

Dos hores i mitja fotent-li!!!!
Molt bé nanos..., esteu a tope, i a més disfrutant amb unes vies maquissimes, i fent-nos disfrutar també al que no podem, així que fantastic!! Seguiu així i no pareu de pedalejar..., i reportar, és clar!!!

Us segueixo...

Marc ha dit...

ruta molt maca, fa molt bona pinta, ja m'apuntaré a la propera.

maite ha dit...

andevé con la peaso ruta!!
a veure quan puc provar fins on arribo, però molt molt xula!