dimarts, 4 de març del 2008

Sortida aquest finde

Ei que de moment no m'han arribat veus per aquest finde però suposo que hi haurà sortida no. També podríem fer un canvi de ruta. Cape perquè no fas una enquesta amb vàries possibilitats i decidim on anar?

Apa ja direu algu.

5 comentaris:

maite ha dit...

eeeeiiii!! demà és el dia! tinc metge i ja he passat sis setmanes amb el guix, probablement me'l treguin...espero! apa nois ja us diré algo

David ha dit...

Vinga que tu pots, molta sort, a veure si ja pots començar a fer forta aquesta cama, que la deus tenir com un palillu!!!

Marc ha dit...

Hola, a mi em cunde una sortideta ak finde, preferiblement diumenge, així el tonino suposo k s'hi apuntaria. pel que fa a la ruta podríem anar fins a òrrius, o bé anar a buscar el castell de burriac. son bones rutes, lo rotllo es k van bastant per pistes principals i per tant hi ha bastant de moviment, però pot estar divertit.

David ha dit...

Hauria de ser dissabte millor titu que el diumenge tinc partit x la tarda i el carles té un dinar millor dissabte jo no tindria cap problema seria ideal de puta mare vamos tinc molt de mono x sortir. Avui tenia que haver sortit i al llevar-me m'he donat cuen que tenia la roda punxada.

maite ha dit...

gràcies pels ànims David! ja no porto guix! i em fot un mal el turmell que lo flipas!