dimarts, 9 de setembre del 2008

Aquest Dilluns vam fer una sortideta per mirar de no perdre la forma i alguns per intentar treure'ns de sobre algun quilet de més que he guanyat aquest estiu.
Tal i com es veu a la foto aquesta és una d'aquelles sortides que fa goig, ja que feia molt temps que no erem més de dos ciclistes junts. Per aconseguir-ho en Plumi i el TT van quedar durant el bodorrio i un cop a Badalona vam fitxar al Rubis i al Franc, que esperem que s'animi i que sigui un nou fitxatge per l'equip!!!

Sortim des de Badalona cap a les 18:30h amb el cel clar`i amb bona temperatura ja que la calor no era molt forta. Passem per la plaça de Montigalà i agafem la muntanya per sota la Creu.
Seguim pujant fins el cim de la Vallensana, fem la pedrera i continuem cap a la torre de vigilància. Després anem direcció cap a Alella passant per sobre de Tiana i Montgat.
En Rubis va molt flipat amb les seves rodes noves! El molt cabron s'està equipant amb molt bon material!!! Quan arribem al pic de Nou Pins la selecció natural ha fet la seva tria i comença a marcar diferències ;) jejejeje! Tot i que van haver-hi varis atacs sorpresa per part d'aquests dos bikers que no han parat d'entrenar tot l'estiu, es van poder soportar!!!
Una vegada a Teià vam arribar per la pista principal fins al Tirolet i vam començar a baixar perque la falta de llum ja era evident, tal i com es veu a la façana de La Carmela.
Nosaltes esperavam fer-li una mica d'enveja als cucs del Masnou i no ens enrecordavan que estavan per Menorca. Vam aprofitar per controlar que tot estava en ordre! Aqui tenim el bonic perfil de la sortida i més avall el recorregut dins del mapa!

Si voleu veure millor el relleu o el mapa s'han de poder obrir fent un clic a sobre les imatges!!!

Les dades de la sortida del GPS són:
Distància: 28.10 km
Vel. mitja: 13.8 km/h
Vel. màx: 47.5 km/h
Desnivell pujada: 712 m
1783 calories!!!

11 comentaris:

Carles ha dit...

Per cert Gordins, les fotos es veuen força bé!!!

Plumi ha dit...

Vaya super crònica TT!!!
Amb tots el detalls de la sortida!!
Només falta que anem fent l'equip més numeros!!!
Apunteu-vos Bikers!!!

Plumi ha dit...

Per cert tens raó encara es veu força bé les Fotos.

Anònim ha dit...

Quina enveja!!!! Tots pedalant i jo aquí fent repòs pel runyó......Per cert,després de tantes sortides aquest estiu, que us sembla com us he deixat en Sergi eh? Va fi fi! A veure quan em recuepro i m'apunto a una sortideta!

Carles ha dit...

Tens raó Marc, li has fet una bona "Puesta a punto" al Plumi i està fet una màquina!!! Ara vola per les pistes i ja té ganes de tornar al Castell de Burriac i d'anar al Tibidabo!
Tu ara cuidat molt i quan estiguis a tope tornem a sortir!
Fins aviat!

David ha dit...

Ei bikers,

Envieu-me les fotos per mail plis que no totes es poden fer grans, es veuen de puta mare per ser fotos del mòbil, aquest home sí que té bona tecnologia!!! Per cert avui també he tret a passejar al Frank l'hem de posar a punt per qual volguem fer algu macu. El meu mail és b4d4lon4@hotmail.com PASSEU-ME LES FOTOS PLIS.

Xona ha dit...

Kina enveja que em feu tots per deu!!!!!
Molt bona crònica, com sempre, i una sortideta molt guay,, però per mi superdura, jejejeje!!!!
Bueno conteu que tard o d,hora estaré amb vosaltres!!!
Believe!

Carles ha dit...

Vamos Wen!
K la pedalada de Teià ja està aqui i hem de fer la de 30km!

Marc ha dit...

bikers veig k esteu en forma, i el sergi està finíssim :). Mentre vosaltres suaveu jo m'estava fotent gordo a menorca.
ja tinc ganes de retrobar les sortides de cap de setmana pel matí

maite ha dit...

uf!! jo sí que he guanyat quilets aquest estiu... m'he cuidat molt molt...
el marc i jo mirarem de posar-nos una mica en forma a veure si no ens quedem enrere! tornarem aviat... i tremoleu!!! ajajaa

maite ha dit...

ah!! intentaré fer la de 30 a teià, però no prometo res.....