dissabte, 7 de febrer del 2009

INDIGNANT!!!


El que ha passat avui no es pot qualificar amb cap altre adjectiu!!! La sortida d’avui ha estat la prevista en quan a itinerari, ara bé el tema de la participació ha estat lamentable i indignant!!!

Comencem exposant els aconteixaments, la sortida era prevista per les 9:30 Riera de Teià... a les 9.25 en Jr feia acte de presència amb puntualitat britànica tenint en compte que ell partia des de Badalona fent l’itinerari pel Mas Ram- nou pins i Riera de Teià.... en Plumi fa acte de presència a les 9:33 (tard)... però el més fort de tot es que només estàvem en Jr i en Plumi a les 9.42.... sense cap missatge tipus: Bicicleta no.
En aquell moment en Plumi truca a la tanqueta Raül i es després de parlar amb ell es quan es destapa l’embaucada...en Víctor no només no apareixia sinó que a més deixa a l’estacada el més fiable dels Herrero’s Brother. Instants després (9.46 el Kp i la Wen apareixen....
En aquells moments de nervis en Plumi explota i comença a dir disbarats, demana explicacions als seus companys acabats d’arribar i tot queda aclarit després d’uns instants...
Que quedi clar: Com torni a passar un episodi com aquest ”SEVABE UN FOLLON QUE NO SAVE NI DOONDE SA METIO”
Per cert aquella hora el TT encara no havia arribat, però amb una trucada ho solvantem emplaçant-nos per trobar-nos a Vallromanes...

La pujada cap a la pista en Jr i Plumi la fan en temps record!! 14 minuts i 30 segons!!! Espectacular.... en Kp i la Wen apareixen més tard...mentrestant en Plumi li fa aquesta foto al Jr donant mostres de la seva força!! (el perla en aquell moment ja portava 23 Km a sobre i va i es “kaska” la pujada fins la pista en temps record!!!)

Instants després arriben en Kp i la Wen (amb una pàjara que portava per culpa de la inactivitat i no fer bondat per la nit!!!)
En aquest moment veient el percal que teníem decidim separar-nos i la Wen va directament cap a Can Gurguí, els altres Bikers decideixen guanyar-se la tan apreciada Buti+patates+ous ferrats!!!
Pugem la cornisa i baixem per la mítica trialera de baixada en direcció a 4 camins...d’allà cap a la Roca d’en Toni. Un cop allí ens deixem caure en direcció a Vallromanes per la pista del Refugi d’animals... allí decidim repetir el recorregut que la passada sortida ens va mostrar en David per arribar a Can Gurguí.
Després d’aquesta foto, ens trobàvem amb el TT i junts fèiem la pujada cap al temple Butifarraire...
Un cop allí seiem a taula tots contents... i de sobte...zas!!!!! apareix el cambrer 10 cèmtims-Volem pà!!! Impresionant quina aparició més estalar, ens pren nota súper ràpid i el primer que ens porta és una plata plena de Pa!! (deuria tenir remordiments de l’última vegada....bon detall...)
El TT fent gala de la seva generositat ens convida instaurant una nova norma aplicable!!! El dia de l’aniversari d’un Biker aquest convida!!! Molt grande TT.


Quin goig de taula
Mireu la goteta com cau...

El president amb les seves eines...

Molt bonic!!


La tornada des d’aquí fins la riera de Teià la fem per la baixada de l’arròs que a tots ens ha agradat d’allò més.
Per concloure, només dir que el proper cap de setmana hauríem de sortir tots plegats d’una vegada, no hi ha manera de d’aconseguir-ho
Salutacions Bikers

16 comentaris:

Carles ha dit...

Així m'agrada Plumi!!! AL LORO!!! K NO NOS EMBAUQUEN!!! Has de fotre canya pq la gent no es relaxi.

Molt guapa la crónica, i el recorregut és molt bo pels dies en què hi hagi prevista una visita a Can Gurguí. Per cert, ja m'he encarregat d'actualitzar el rànking BTP!

Salut!

maite ha dit...

primer contacte aconseguit eh!! bien por mi! això sí, necessito millorar mooolt! i treure'm la por de la baixada...
el cap de setmana que ve tindré la meva segona oportunitat... avui diumenge hem fet noves localitzacions, oi nois? (el kp o el plumi us ho explicaran, segur)

salut i bons descensos!!

Júnior ha dit...

Vull deixar clar que hi hagut una autocensura per part del Plumi......No ha explicat que quan estàvem esperant que algú arribés, ell estava tan indignat (paraula que va repetir en innumerables ocasions)que va assegurar que S'ESBORRABA DE L'EQUIP BIKER!!! Això no pot quedar així.....
I trobo a faltar tb lo del tonto aquell que a Can Gurguí es va deixar mitg guant enganxat a la tubería....es de ser inútiles, eh!!

Carles ha dit...

Tens raó Júnior! Tanta indignació s'ha de veure reflectida al reportatge, i si no que no plori!!! jejejeje! ;)
K N'APRENGUI!!!!!

Per lo del guant no pateixis pq tindrem ocasió de tornar a Can Gurguí i veure les restes del guant al tub de l'estufa de llenya!!!

Per cert, proposo a la Wen com a Biker de la setmana!!!

Júnior ha dit...

Jo tb estic d'acord amb que sigui la biker de la setmana! Ah, i com veieu ja tinc la fotillo. Porto el maillot d'un dels millors ciclistes que ha donat la història: l'alemany Jan Ullrich!!

Xona ha dit...

Collons nanos kina enveja k feu amb akesta butifarrada...., i felicitats a tots, especialment a tu wen per la teva tornada, ésclar k si!!!!!
A mi em keda ben poket...
;

Plumi ha dit...

Bé nois crec q aquest finde sortirem diumenge no??
Ho dic per fer una crida per un dia en concret pq després no hi hagi excuses nocturnes....
Demà quedarà definit el dia de la sortida.

maite ha dit...

ooohhh quina il·lusió que em fa la vostra proposta de biker de la setmana!! us ho agraeixo molt! ah! lo del guà del person a l'estufa va ser molt bo!
diumenge sortida sí!! a veure si aguanta una mica més i anem a descobrir els camins de l'altre dia!

maite ha dit...

ah! el diumenge molaria ser tot l'equip i fer una foto actual per a posar a la plana principal!

Anònim ha dit...

eoooooooooooo no puc fer-me seguidora del blog!!! no em deixa pujar fotiko ni res...

ESA BIKER ESA BIKER EH!EH!!

Sergi tenint cuñaos així i amics així no et calen enemics eh...!!!!!!jusjusjsujs ;)

Anònim ha dit...

jajajajaja sorry, si k veig k hi ha foto! d surfer...m'haig d convertir en biker...esto no puede ser!!!
maite biker week! x su retorno i x ser una dona d paraula.

Marc ha dit...

uola bikers, kina canya k fot el plumi e!! aixi m'agrada, al loro!! k no estamos tan mal!! la veritat es k la wen i jo ens vam presentar un quart dhora tard, i kuan vam arribar el sergi estava calent!! poc a poc el tema es va anar calmant, i es va solucionar definitivament amb la butifarreta de qualitat i porronet de vi.la sortideta va estar molt guai com sempre. Diumenge el equipo biker es va tornar a reunir: el presi i el vicepresi junto con las primeras damas y perrunos vam anar a investigar nous camins, i la cerca va ser fructífera, ja us hi portarem. per ultim convoco a sortida biker per diumenge a les 9 a la riera de teià

maite ha dit...

diumenge a les 9! ok! (haurem de posar el despertador a les vuit com a mínim per arribar a la hora!) jajaa

Júnior ha dit...

A veure, a mi diumenge pel matí no em va bé. Tinc un compromís dissabte a la nit i per tant no hauré dormit gens. Jo convoco uan sortida paralel.la el dissabte pel matí...jo sortiré sol o acompanyat. I com que vull el meu Biker Team Point si cal faré la meva propia crònica, ben curradeta, amb fotos i tot. Sóc capaç de fotrem la buti sol amb foto i tot eh! El que no permetré és que en Plumi m'agafi ventatge..... aleshores que.....aceptamos barco como animal acuático?

Carles ha dit...

I tant Júnior!!!
Jo no li veig cap inconvenient pq:
- és una sortida en cap de setmana.
- ha estat anunciada per tots els bikers.
- presuntament hi haurà reportatge amb algunes fotos.
- si alguns Bikers tenen un compromís o no volen sortir no es té pq boicotejar la sortida. Fins i tot es podria sortir els dos dies del finde i això serien dos punts pel BTP.
- no hi ha cap estatut que ho prohibeixi.

ACEPTAMOS BARCO!!!

Em sembla que em dedicaré a redactar la proposta de Llei de l'Equip Biker, pq si hem d'esperar al Perrins de redactor hi haurà massa dubtes!

SALUT BIKERS!!!

Marc ha dit...

no estic gens d'acord amb la proposta del marc jr, i la validació per part del tt.
com ja se sap, dissabte matí no podem fer biker.....
i es va comentar que per a ser vàlida la sortida es necessitaven un mínim de 2 bikers. per tant i a no ser k algun traidor tacompanyi dissabte matí, sap greu jr, pero ak setmana no puntues!!!
o sigui k ak finde es puntua el diumenge.
necessitem l'estatut biker ja, i com se sap, ha destar votat en junta biker, i segellat amb una buti al gurguí!!
tt ves redactant pk si hem desperar al klo, això ser`pitjor k lestatut de catalunya...