dimarts, 17 de febrer del 2009

ORGASME BIKER!!!!


Per fi!!! Després de molts i molts intents ho hem aconseguit!!! Sortida multitudinària, fins 9 bikers ens hem reunit per sortir junts des de Teià (impressionant).

Comencem detallant els aconteixaments des del principi, dissabte a la nit tenim la primera baixa (En toni) truca per dir que es baixa... però cap a la mitja nit es disparen les alertes al comercial de l’equip biker, rep tres sms amb un contingut deselantador: Bicicleta no. els Herrero’s Brother feien broma (jeje quina gràcia em va fer, per un moment el meu somni s’esvaïa...
La sortida era prevista a les 9.00 a la riera de Teià, però tres bikers, TT, Rubis i Plumi desafien les seves forces i decideixen sortir des de Badalona, fent el clàssic recorregut de dipòsit-seminari-Nou pins-Teià.
Aquí des del mirador veiem els germanets, just abans de que sortís el sol.



La foto en el cim del dipòsit, feta per un personatge d’allò més particular, sobretot alhora de disparar la foto...(sense comentaris).


Aquí el Rubis amb en Plumi sobre de la roca del Dipòsit.



El ritme de pujada i travessa va ser alt, tenint en compte que vam trigar 1.20 per arribar a Teià, però no va ser suficient per arribar a les 9.00, ja que vam arribar a les 9.15 amb la corresponen reprimenda per part dels altres integrants de l’equip per la demora.
Va ser el moment per fer-nos la foto oficial de l’equip biker!!! Mireu quin goig!!!



La Pujada fins el transformador la vam fer a diferents ritmes, mentre uns tenien pressa per arribar al GR d’altres s’ho prenien amb més tranquil·litat...però el resultat va ser que tots vam arribar molt i molt bé.



En aquesta foto podem veure un dels fitxatges de l’equip en Pitt-bull, amb la seva super bici KTM, se’ns dubte la millor de tot l’equip (si no tenim en compte la Rockrieder...).
Aquí veiem la Wen molt feliç d’arribar al GR, per cert des de l’equip volem felicitar la Wen per la seva reaparició.



Des d’aquí vam pujar fins a Sant Mateu i d’allà vam fer un camí nou per l’equip aprofitant un tram de la cursa de Teià i desviant-nos cap a la trialera coneguda amb el sobrenom de Vietnam... però no sense que es produís la “croquetilla” d’en Klo (la lesió li va passar factura), la foto no va poder captar la instantània però aquí el podem veure lamentant-se de la caiguda.


Un cop vam arribar a quatre camins vam anar en direcció a Cal Bassura per arribar fins a Vallromanes, per encarar l’última pujada fins a Can Gurguí (objectiu necessari per poder arribar a aconseguir el clímax de la sortida...).
La pujada, va marcar la seva selecció natural i prova d’això es la cara amb la que anaven arribant tots els bikers..


Aquí el president amb cara de felicitat...


En aquesta instantània veiem els líders de la muntanya!!! On destaca la presència de la Tanqueta.... l’Herrero més fiable de tots...



Aquesta foto mereix menció especial... en LLuis Llach ja arriba al seu temple.



En aquesta foto lo millor se’ns dubte es cartell que ens indica que és un camí particular... però lo important es veure la colla que eram.

Per acabar la sortida i quan arribem a can Gurguí es produeix l’anècdota de la sortida... quan en Klo li comunica a Rockrieder que la casa que tenim davant era Can Gurguí, i en aquell precís moment en Víctor esclata d’alegria i fa un crit impressionant.
En aquesta foto feta pel Kp ens veiem tots esperant el premi després de la nostra sortideta...l’ocasió ho mereixia...



Per acabar només dir que aquest tipus de sortida les hem de repetir....
Salutacions.

12 comentaris:

maite ha dit...

ai el sergi que content que esta es nota en tota la crònica la seva satisfacció!! la sortida va estar molt bé i amb tanta gent fèiem goig de veure... sobretot quan ens creuàvem amb d'altra gent, que deurien pensar... guaita aquests si que en són!
ara mica en mica (parlo per mi) he d'anar augmentant la dosi biker i aguantar més cada dia!
per cert, falta actualitzar el comtador!!

Marc ha dit...

fuas!! quin goig!!! això ja comença a semblar un equip biker amb cara i ulls!! crònica molt xula, que denota l'alegria general. molt guapa la nova foto oficial d'equipo, llástima que la rockrider estigui davant xupant camera!! tt, has d'actualitzar les puntuaciones bikers, home!! i hauríem de recuperar la secció de biker de la setmana, aquesta setmana en proposo 3: pitbull, rock_eminem i wen. com sempre la xortida molt guapa!!salut bikers

Carles ha dit...

K pasoooo! Ja teniu el rànking BTP actualitzat! És k des de la feina no puc fer res.

Em sembla correcte k hi hagi tres bikers de la setmana. S'ho mereixen!

Molt bona crònica Plumi! Només trobo a faltar les dades de la sortida, ja que amb el gràfic del perfil de l'etapa no es pot saber quants kilòmetres vam fer!

Salut!!!

maite ha dit...

sóc biker de la setmana tomaaaaaaa!! :D :D :D

Plumi ha dit...

moltes felicitats Wen pel Biker de la setmana...
Q n'aprenguin els altres, al LOOORRROOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Júnior ha dit...

Quina enveja nois!!! Les fotos fan molt goig! Em fa l'efecte que en Sergi em va dir que els que vau sortir de Badalona vau arribar als 46 kilòmetres!! Déu ni do!

La propera sortida podria ser diumenge tb?? Jo en qualsevol cas no penso faltar. I si no tinc raó, me la tallo i em faig monja!!!!!

Ah, felicitats Maite per ser la biker de la setmana!!

Carles ha dit...

¡¡¡¡AL LORO!!!!

He anat a fer la consulta a la botiga de Montcada ACTION per fer-nos un maillot d'estiu.
Si en fem un mínim de 10 ens costa 24€ per cada maillot Sportful amb el color bàsic (blau, vermell o negre) i 1.20€ per cada patrocinador o inscripció.En funció de la quantitat i de les talles podrem triar un color bàsic o un altre. La veritat és k el maillot està molt bé i sé k és de bona qualitat pk són com aquells que porto jo amb la inscripció d'ACTION.
Hauriem de saber si el Comercial té algun patrocinador, però igualment començaré a treballar en el disseny gràfic del maillot.

K corri la veu i recollim les talles per cada Biker! Si ho deixem refredar potser no tindrem la possibilitat d'agafar aquests maillots i n'haurem de triar un altre!

¡¡¡SALUT!!!

Pitbull ha dit...

Molt be aquesta cronica, la veritat es q va star mb la sortideta. Ara només falta q en victor jubili la Rockryder!

maite ha dit...

jo una M! si no és molt gran perquè segur que són talles dhome... així que potser ho hauria de veure.
a mi em cunde fer el maillot vermell, què en dieu!?

David ha dit...

EIII NENS!!!

Gran sortida al final vaig acabar petadíssim però què grande que és fer aquestes excursionetes i que bé senta la dutxa de després jejeje.

Ei Wen felicitats x ser la biker de la setmana, segueix així.

Parlant sobre el tema del mallot si només es pot escollir entre aquests 3 colors jo també escolliria el vermell, però personalment em molaria molt un VERD claret que convinat amb el blacn queda preciós...

Xona ha dit...

Ostressss,kina enveja k em feu..., en serio...., crec k no podré esperarme a comprarme la bici...., jeje..., potser quan tinguem les talles dels maillots, el diseny i tot..., acompanyo al TT a la botiga de Montcada i ja me la baixo....., jeje..., kines ganes k tinc Bikers!!!!!
Per mi una Mitjana, i el blau era molt xulo, jo es k ja en tinc prou de vermell durant la setmana...., el verd es moooolt maco david.....jejejje!!!!!
Salut!

Plumi ha dit...

x mi el vermell està bé.
EL tema de la talla si tu tt tens una talla d'aquesta gent vindré a casa teva a provar-me la talla per si em va bé.