dilluns, 21 de setembre del 2009

Comença la temporada

Amb tot un pes pesat com el comercial biker de Lluna de Mel iniciem la nova temporada amb una sortida classica des de dalt de la riera de Teià. Alguns bikers decidim anar-hi amb les "burres" des de Badalona, pujant per la Pedrera, la roca, el seminari de dalt de la Conreria, 9 pins, Font de Cera i la baixada des del transformador. Un bon escalfament!!!

Però no erem els únics!!! El Pitt-bull venia mossegant des de Cabrils amb la seva bèstia!!!

Gran pujada fins al mirador de la Cornissa! En especial del Ghost-Rider que demostra estar totalment recuperat després de la seva increible actuació als Extreme Games!!! ;)
Agafem el desviament cap a l'hermita de Sant Mateu per gaudir del paissatge preferit d'en Jordi Pujol. La Tanqueta arriba tant sobrat que es pica el Moonwalk dalt de la bici! Brutal!!!!!
Baixem per la masia dels porquets i anem a enllaçar amb la trialera fosca fins arribar a quatre camins. El "Pesident" es dilata baixant, i és que feia molt temps que no practicava el descens amb la seva màquina! Ha promés posar-se les piles, ja que a les pujades encara no pot marcar el ritme al davant del grup!
Des d'allà anem cap al Dolmen o Roca d'en Toni i baixem en direcció al golf de Vallromanes. Però abans d'arribar a baix la bèstia del Pitt-bull pateix una punxada sense més consequències!
Pujada dura que fem al màxim per les ganes que tenim d'arribar al nostre santuari del vici!
Gran premi a l'esforç de tots amb un clàssic a Can Gurgui. Fem les butis corresponents i així celebrem l'inici de la temporada. Sabem que han faltat varis bikers per diversos motius. Alguns amb millors excuses que altres, però esperem ser molts més. I si cal ja farem el segon inici de la mateixa temporada, que qualsevol excusa és bona! ;P
Salut!!!

7 comentaris:

Carles ha dit...

Tots tranquils!!!
Ja he actualitzat els 6 punts de la jornada!!!

maite ha dit...

mu bien mu bien... potser algun dia torno....

(ah tete, canvia la foto del biker of the week!)

Marc ha dit...

grande tt!! molt bona la crònica!
trobava a faltar aquestes mítiques sortides amb buti.
vaig acabar reventat, la última pujada vaig haver de baixar de la bici i tot. ara el pitjor el mal de cul, se m'ha de tornar a formar el callo!!

Pit Bull ha dit...

Bravo! Aixo s'ha de repetir, la propera el 3?

Anònim ha dit...

Molt beeeeeeeeee bikers!!!!bon inici de temporada!!!!
muaks!

Júnior ha dit...

Gran crònica Carles, com sempre! I que maco és entrar i veure'm al capdavant de la classificació biker, jeje....
El dia 3 estaria bé tornar a sortir. I amb la gran quantitat de baixes de l'altre dia, crec que cal un segon inici de temporada.....i si s'ha de fer unaltre buti doncs mira quin remei......XD.
Que vagi bé la Selenika Carles!!!

Plumi ha dit...

Be bikers!! us deixo el meu comentari des de la Polinesia, crec que heu fet una sortida molt maca, gran reportatge del TT, grande Bikers