diumenge, 4 d’octubre del 2009

LAS DOS TORRES Y EL RETORNO DE PLUMI


Dissabte dia 3 només dos bikers vam sortir des de Badalona direcció Teià. Els valents vam ser en Plumi i en Junior. Val a dir que la majoria de baixes tenien justificant...de manera que no farem sang del tema.
Es tractava d'un dia important, docns en Sergi estrenava tots els complements nous de la flamant KTM, a saber: sillin, tija, potència, manillar, empunyadures, bieles...Com es pot veure la bici fa goig:


A la vegada era el retorn del Plumi, ja que no tocava la bici des de finals d'agost....en Plumi però, tot i no tenir les millors cames, va saber tirar de "coco" i va estar a l'alçada de l'equip biker.

Vam sortir des del quiosc del Telepizza direcció Sant Jeroni de la Murtra. Tot i que certament el dia no era molt maco, ens vam trobar amb molts bikers (i els domingueros de torn clar). Ja al mirador de la Vallensana vam fer la fotillo de rigor.


Després de descansar una mica, vam enfilar l'amable dipòsit, on com es pot veure, en Sergi no perdia el somriure tot i la fatiga...




Ja a dalt de tot, ens vam topar amb una agradable sorpresa. Les vistes eren realment espectaculars, doNCs el sol il·luminava només parts concretes del mar.




Tot seguit vam anar a buscar la segona torre, que està a l'alçada de nou pins. Vam fer la paradeta de rigor a l'antic seminari/casa de colònies per agafar una mica d'aigua i quan estàvem davant del restaurant "El Cau", vam veure un cartell senyalant una font que cap de nosaltres dos coneixiem: la Font de l'Atmetlla. És possible que algun dels bikers més il·lustrats de l'equip la conegui, però nosaltres no. Anàvem justos de temps, així que la vam apuntar per una altra sortida. La pujada cap a la segona torre al final no se'ns va fer tan pesada.




Després vam anar direcció Santa Maria de Martorelles (algun dia cal anar-hi) per arribar a parar al final a Teià. Allà vam trencar per les peraltades....on en Plumi va fer una croquetilla molt plàstica. Certament el terra estava fatal.....Ja us podeu imaginar com es va posar en Plumi quan va veure que tenia una ratllada (més aviat, una ratlladeta de res). Més val que et mentalitzis que no serà la última...
Ja per acabar vam anar a buscar la riera d'Alella per anar a parar al passeitg marítim (que ja no està tallat cada dos per tres). Vam tornar molt xino xano i satisfets d'haver fet una sortida amb cara i ulls.
Dades:
Distancia total: 28.52 km
Temps total: 2.34
Velocitat mitja: 11,1km/h
Calories: 1390
Desnivell positiu: 764 mts.
Desnivell negatiu : 735 mts.
Velocitat màxima 41.00 km/h
Altura màxima: 478 mts.
Max. Pendent: 22,4 %
FINS LA PROPERA!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajajjaja haure d començar a estudiar criptologia x llergir-vos!!! jlsdhsdnfksjdhfksdhfksudhksdf

Júnior ha dit...

XDXD, era per donar-li un toc diferent dona! Lapsus meu, ja està arreglat....

Plumi ha dit...

Molt bé Jr!!!
Molt maca la crònica i tractada amb molt de tacte...
La veritat es q les cames no responien com cal...però va ser un retorn molt bò.
Ara us vull animar a tots a fer la TrinxaCadenes... no hi ha excuses per ningú.

maite ha dit...

m'ha encantat el títol.. i la crònica també... sou tots uns grans repòrters!

salut i força!

Carles ha dit...

Molt bona Jr!!!
Sortideta molt maca pel territori! Aviam quin dia anem a buscar aquella font. Així en Plumi es posa en forma!!!
Estaria molt bé fer la Trinxa!!! Aviam si fas la gestió!

Parlem demà!!!

Carles ha dit...

PER CERT!!!!
BRUTAL AQUESTA KTM!!!
. . . és finííííssima . . .

Marc ha dit...

molt bé fieras!!
k maca k és la KTM!!