dimecres, 28 de maig del 2008

De Badalona a Teià!

El Dimarts vam fer una sortida cap a les 5 de la tarda per estirar una mica les cames i donarli una mica de vida a aquest blog que ultimament està molt parat.
Sortida des de casa meva, vam creuar el Parc de Montigalà i ja estavam a La Creu de Montigalà. Aleshores vam passar entre les runes sota la Creu i el Monestir Sant Jeroni de la Murtra fins arribar al cim de la Vallensana, d'on és la foto oficial de la sortida. A la foto treiem la llengua pq rabieu!

Des d'allà creuem la Vallensana i agafem el camí paral.lel a la Pedrera fins al peu d'una bona pujada: "El Mortirolo" Al fons de la foto es veu l'Hospital de Can Ruti. Sempre va bé tenir-lo aprop! ;)
Des d'aquest camí es veu la distància entre Can Lafarge i el Tibidabo! Una sortida que fa temps que tenim pendent!

Després del "Mortilolo" creuem el cim de la Conreria, fem un caminet molt "xulo"i just després fem el canvi de la Vall de Badalona-Montgat a la Vall d'Alella, on una bonica vinya ens dona la rebuda. Són molt característics una colla de pins força alts on està el Rubis!
Després creuem Font de Cera i agafem la pista d'Alella. El Rubis anava fundint i va haver de fer aquesta frenada d'emergencia!
Foto al Mirador de Teià!


Després de visitar la Font de la Cornissa va venir la presentació de la Font de Can Gurgui !!!

Abans de tornar encara vam tenir temps de passar a fer una visita a la Comarca i veure als Cucs i al Kron!

Tornada pel Passeig per completar un MAR I MUNTANYA!!!

Un total de 35km en 2h i 35 minuts!

FINS AVIAT!!!

4 comentaris:

maite ha dit...

molt molt currada la crònica Carles!!!! ets un artista!! i el David d'aquí poc et podrà seguir... els demés ja veurem què fem...jeje
preciosa la última foto...
un petó

Marc ha dit...

quina sortida més maca!! tt felicitats per la crònica, les fotos sin molt xules; d'aquí al pulitzer en 4 dies!!
jo la veritat ultimament entre la caseta, el kronete i els compromisos socials estic fent molt el gansoner i fa com 2 mesos k no surto, mestic posant com un bacó... :(
a veure si daki poc em reintegro
salut a tots!!!

Anònim ha dit...

Quasi em salten les llàgrimes, quina crónica, quin text,quines fotikos...!!! ETS UN CHAMPION!!
crek bikers q als brothers viana ja no hi ha ki els enxampi!!mlt bé nois!

p.d: Carles m'encanta aqst romanticisme del blog amb la última foto!jiji

Carles ha dit...

JE JE JE!!!!! ;D
Ja veig que aquesta ultima foto us ha agradat molt! A més es pot fer gran i veure millor les xemeneies, la Torre Agbar, etc.
Ja sabeu que estem desitjant que s'apunti més gent a les sortides. Aviam si la "Juli" i el "Vilinya" s'apuntan aviat! Ja sabeu que esteu tots convidats!
I aquest romanticisme no és res; espereu que fagi la Super Cronica de la Pedals de Foc!!! Fins i tot l'Albert s'emocionarà!