diumenge, 4 de maig del 2008

Sortida from Badalona to Tibidabo.

Després de l'espectable del Casper de l'equip protagonitzant una de les "rajades" més sonades des de fa molt de temps ens vam "picar" per fer la que fins ara és la sortida més llarga que s'ha fet a l'Equip Biker.


Foto oficial de la sortida des de la Plaça de sobre casa meva a les 08:05 h. Pujada cap a La Creu de Montigalà fins al cim de la Vallenssana.
En 30 minuts ja som al cim i gaudim d'aquestes vistes de Badalona i part de Barcelona. Al fons de les imatges queda Montjuic i a l'esquerra les Tres Xemeneies de Sant Adrià.

Fem la baixada fins a Montcada i ens dirigim cap a Collserola. Aquí estem al Turó Pelat però al darrera hi tenim La Mola.


En Rubis va aprofitar per allaugerir una mica la càrrega!!! ;) Els reporters del Tomate van estar molt atents i el van enganxar amb les mans a la massa!!! QUE FUEEERRRTEEE!!! QUE FUUEEERTEEEE!!!


Aquest és el Forat del Vent amb el Velòdrom d'Horta al mig.

Després de fer els videos que ja heu vist arribem al Tibidabo i tornem a visitar a en "Chus" que ens saluda amablement.
En aquesta foto ens trobem molt sols. Aviam si entrenem una mica i la repetim amb més biker's!!!


De baixada del Tibidabo agafem una ruta diferent a la de la pujada i es passa per llocs molt guapos com la Plaça del Miracle (quan hi vam passar li vam demanar al "Chus" que fes tot el possible pq el Carlos reaparegui algun dia), la Masia de Can Borrell (aprop de la Masia hi ha un llac molt bonic), camins plens de rierols com el que es veu en el video i vàries fonts com aquesta (Font d'en Sert) que pertany al terme municipal de Sant Cugat del Vallès.


La tornada cap a casa la vam fer pel passeig del riu Besòs que no va tenir pietat de nosaltres, i es va regalar amb un fort vent de cara que ens va acabar d'exprimir les ultimes forces que ens quedavan. Re que no es recuperi amb un bon dinar i una tranquila migdiada.




Els meus numeros són 63 km en 4h i 5 minuts de recorregut, amb una velocitat mitjana de 15.37km/h i una velocitat màxima de 62.26km/h marcada en un tram curt però molt inclinat asfaltat quan baixavam del Tibidabo. Els numeros del pulsómetre marca un total de 5h amb una mitjana de 122 pulsacions i una màxima de 168.

9 comentaris:

Marc ha dit...

Com es castiguen els viana's brothers!! només de llegir-ho m'he cansat i tot, 63 kms!! kins paios!!K grande charlie brown, com seskakeja, kins amagos k fa, sembla messi!!

maite ha dit...

MOLT BÉ MOLT BÉ!! ara entenc lo dels vídeos!! jajaja
escolta... el marc no va venir perquè havíem de currar a la caseta.. o sigui que de rajada res!! quan acabem i es posi en forma us fotrà un repàs que ja veureu! ;) :P

Marc ha dit...

així m'agrada maite, que em defensis!!

maite ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
maite ha dit...

homeeee! qui s'han cregut que som!!

Carles ha dit...

Que vols dir amb "Qui s'han cregut que som?" AIXÒ NO SERVEIX PER RES!!! LA SEVA UNICA DEFENSA POSSIBLE SERÀ A SOBRE LA BICI! A MÉS, QUAN DEIA LO DE LA RAJADA MÉS GRAN EM REFERIA A EN CARLOS, QUE DESPRÉS DE CONVOCAR LA SORTIDA ES TIRA ENRERA I A MÉS ARROSSEGANT AL SEU GERMÀ!!! QUI S'HAN CREGUT QUE SOM!!! ;)

Carles ha dit...

Hola Bikers!
En moments tan difícils com aquest els Bikers Cules hem de treure pit i defensar els colors! ;)
VISCA EL BARÇA!!!

David ha dit...

Us informo que en el dia d'avui el cunyaiko i jo hem fet la cursa dels 30 kms i ja tenim el recorregut amb GPS en quan tingui el mapa ja el penjaré.

maite ha dit...

què passa? que no treballeu o què?