divendres, 30 de maig del 2008

HEM SUPERAT LES 2000 ENTRADES

Hola bikers,

Malgrat últimament ha baixat una mica els moviments al bloc, HEM SUPERAT JA LES 2000 ENTRADES, quan altres blocs encara no han arribat a les 1000 :P

Gràcies a tots els que el visiteu i escriviu regularment, especialment: carles, maite, david, sergi, diana, txona, i dani.

Fins aviat

9 comentaris:

maite ha dit...

ole! felicitats blogaires!!! jo he fet l'entrada 2021! recoi com puja de ràpid!

Carles ha dit...

Ja et dic si puja ràpid! Ja anem per la 2030! VAMOOOS EQUIPO!!!

Carles ha dit...

Per celebrar haver superat les 2000 visites m'he tonejat el meu perfil! Fins i tot m'he penjat un clip d'audio provisional fins que trobi un de ben guapo! Haviam que us sembla!?

maite ha dit...

AL LOROOOOOOOO JAJJAJAAAAAAAAa

Anònim ha dit...

JAJAA q bo chal.ly!!! AL LOROOOOOOOOO Q NO STAMOS TAN MAL!!!
Felicitats x les 2000 visites (venga animos q a la calanya li keda poc x arribar a les 1000!!!)

muaks!

David ha dit...

Què grande,

Per a mi l'inici del Equip Biker va ser quan vem fer la cursa de Teià, espero que aquest any la tornem a fer i això faci que torni a pujar el nivell de sortides. Espero no tardar en veure a tothom a la línia de sortida, y como no la vuelta de la Wen. Apa fins aviat.

Carles ha dit...

INCÍS FÉLIX RODRÍGUEZ DE LA FUENTE!
Sempre que vaig a la feina em trobo fauna variada pel camí (conills, perdius, "urracas", gats, gossos, i una vegada un porc senglar per Collserola) i sempre conto els conills que "caço". Tot i que lo normal són 2 o 3 cada matí el record estava establert en 5 conills. Aquest passat Dilluns el vaig superar amb 7 conillets. El millor és que Dimarts vaig tornar a superar el record caçant 9 conills i una preciosa guineu. Tot va ser molt ràpid pq va creuar fundint el camí i un petit terreny!
El proper objectiu és caçar un Velocirraptor!!! ;)

Marc ha dit...

a partir d'ara el tt passa a ser: EL CAZADOR DE ANIMALES!!! o
THE HUNTER!!! groaarrrrrr

Carles ha dit...

Aquest matí de camí cap a la feina he incorporat una parell de "rèptils" a la meva col.lecció d'animalons! És un homenatge a Steve Irwin, el caçador de cocodrils (alias Kp Australià) tot i que aquests són en miniatura: manades de cargols que havia d'anar esquivant i després unes llombrius gordes que feien uns dos pams! ;) A més han caigut 5 conillets i una perdiu molt guapa!
EL BLOG ÉS UNA SELVA!!! ;)