dijous, 22 de gener del 2009

SORTIDA GRISOTA, FREDOTA I MULLADOTA

Ja ens ho va dir l’alter ego del Tomàs Molina. Però tot i això, tres valents vàrem sortir el dia 26 de desembre (Sant Esteve) direcció la cantera des de Badalona: en Plumi, en Toni (gran debut tot i anar sense guants…) i un servidor (equipat com déu mana amb xubasquero i tot). Dos integrants de l’equip van ser baixa d’última hora (herreros brothers).
S’ha de reconèixer però que van haver moments de dubte, ja que el temporal era important. Però coses del destí, va passar un grup de 10 o 15 malalts que anaven corrents i un d’ells ens mira i diu: ciclistes, què feu aquí parats!!!!. El pique va ser immediat. Total, que vam tirar “provisionalment” cap al dipòsit.
En aquestes fotos estem tocant el mirador de la Vallensana…


Anàvem fent i ens vam trobar més d’un biker, un dels quals ens va dir: vosaltres també esteu bojos eh!! La veritat és que una mica si....
Pujant el terrorífic dipòsit un grupet de bikers ens va passar, i en Toni “ni cort ni peretzós” diu: què, hi anem? En Sergi i jo vam fer llufa, i ell (sense guants, ja ho he dit, però és igual..) els va atrapar fàcilment (hem de començar a fer controls antidòping ja....).
En aquesta foto estem a punt de girar des de el dipòsit en direcció al seminari. Com es pot veure la boira era important.



En fí, vam passar pel seminari, per nou pins i vam anar a buscar la trialera d’Alella. La baixada per arribar fins al passeig marítim va ser tota una tortura.....no ho passava tan malament des de que vaig sentir a ma germana cantar per primer cop.......XD.
Un cop allà, sorpresa!!

Un llac d’aigua ens impedia el pas........ens vam buscar la vida a l’estil Spiderman escalant per la via del tren. Tot un espectacle!
Com es pot veure, anàvem xops i enfangats de cap a peus.


En fí, vam acabar bastant congelats i, almenys jo, vaig estar amb el moquet tot el dia....
Les fotos són poques però com comprendreu no hi havia gaires ganes de parar. Ah, crec que és important senyalar que en Sergi va agafar la bici sabent del cert que no hi hauria butis de recompensa......es una gran passa!!

5 comentaris:

maite ha dit...

UOOOO!! aquesta crònica porta la signatura del Marc!!! t'has de fer un usuari home!
les fotos molt xules, veure com vau acabar d'aigua i fang és per flipar!!
només puc dir:
ESTEU RELOCOS!!!

Carles ha dit...

K GUAPA LA SORTIDA!!!
Aquests dies k són una mica més durs que la resta són molt guapos!

Recordo lo de Dissabte a les 8:30h a l'Hospital de BDN!
Aprofito per adelantar lo de la sortida del Dissabte 7 de Febrer! Parlarem de la Pedals de Foc! No es pot faltar!
Aquest any SIIIIII!!!

Carles ha dit...

Per cert, Toni Superman!!!
Collons quin tio! Ja veig k els anys no passan per tu! Ja m'agrada! Això encara motiva més. Ens haurem de posar les piles per poder aguantarli la roda!
Vamoooooossss!!!!

Marc ha dit...

kina sortideta més extrema!!
des del biker donem la benvinguda oficial al Toni, ens agrada molt veure nous bikers a lequipo!! un altre triomf del nostre comercial més actiu, mr plumi!!
Marc jr, molt bona la crònica, xo falta la teva firma home!!
i toni no pot ser que el primer dia apareixis i fotis canya a tothom, ens has de donar una mica de peixet que ens desanimem.
per cert ahir vam parlar amb el tt i aquesta crònica no comptabilitza, es de l'any passat jejejejej.
apa bikers

David ha dit...

Molt guapa aquesta sortira, llàstima que no vem fer cap quan teníem neu per aquí. Ja m'ha dit el carles que hi hauran nous estatuts per la puntuació però suposo que el dia de la reunió es podrà rebatir alguns punts. Bé jo demà no puc sortir però el dijous ja vaig fer una sortideta perquè no em quedi gaire enrere en la próxima sortideta. Apa nois feu un bon reportatge.