dimarts, 27 de gener del 2009

VENDAVAL

El Dissabte 24 vam sortir tres bikers!!!
Tot i les condicions meteorològiques adverses l’ocasió ho mereixia, la reaparició en l’equip Biker un dels líders i fundadors de l’equip, el tt!!!
La sortida comença ben aviat, quan pel matí un fort vent ens desperta i crea els primers dubtes per fer la sortida, un parell de trucades confirmen la sortida, si bé un SMS confirma la primera baixa a l’equip: en Klo: un clàssic missatge ja a la família: Bicicleta no.
Vam quedar a l’hospital a les 8.45 i d’allí ens vam enfilar cap a la Riera de Sant Joan en direcció a la creu de Montigalà.
En aquest punt ja vam començar a notar la força del vent, era impressionant!!! i això que encara estàvem dins la ciutat i el vent es notava d’allò més.
Un cop a la creu se’ns planteja el dubte de quin camí emprendre, si anàvem en direcció al dipòsit o bé anàvem en direcció al poblat ibèric, després de fer-nos aquesta foto decidim anar en direcció al poblat.

A la foto es pot veure que feia un dia fantàstic, si bé aquí no surt el nostre enemic, el vent!!!

Un cop aquí el vent ja no ens va deixar i va ser un membre més de l’equip!
Pujant en direcció del poblat ibèric el TT i Jr van començar a marcar el ritme d’ascensió, un ritme que per ser la primera sortida del TT amb l’equip començava a presentar les seves credencials, deixant clar que l’exhibició d’en Toni el dia de San Esteve es podia superar.... només puc dir que el dia que coincideixin el TT en Jr i el Toni saltaren espurnes!!! I els altres bikers tragarem pols i xuparem roda.

Un cop arribàvem al cim, passant per l’última rampa infernal de la torre d’alta tensió, en plumi punxa i posa el peu a terra!!! No podia més aquest parell en Jr i TTi el vent m’havien desmuntat, no podia dir fava.
Un cop allí vam anar a l’ermita de Sant Climent on em podeu veure sentat al peu de l’ermita demanat el canvi no podia més!!! Em faltava l’aire!!
El vent era evident, i si us fixeu amb els arbres de la foto es pot veure com el vent es deixava notar sobre els arbres....
En aquesta foto es pot veure millor l’ermita de Sant Climent.
Des d’aquí vam carenar en direcció al dipòsit amb la intenció de pujar-lo, per després tornar cap a casa per què el vent cada vegada bufava més i més fort!!
Un cop ens dirigíem al mirador en Plumi va veure un indicador que deia Ermita de Sant Onofre, i no si li va acudir res més que dir per què no la anem a veure... en Jr i el TT van dir clar anem que està aquí al costat...
Fent la pujada cap a l’ermita mai havia passat tanta por... que collons fotiam pujant cap allà!!! Els arbres semblava que el vent se’ls emportés... un cop a l’ermita vam parlar sobre la por que havíem passat.
Un cop passat aquest moment i veient les parets que el vent havia fet caure vam decidir tornar cap a casa... no sense veure abans volar una teulada...espectacular!!!
Baixant de camí cap a casa vam poder veure un petit aterratge d’emergència del TT sense conseqüències... bé només el mític timbre del tt s’havia trencat.
Ja arribant a Coll i Pujol vam veure un dels efectes del temporal, una barana d’un balcó de la zona havia estat arrencat per la força del vent.
Al pont de l’autopista en separem per després poder-nos retrobar al Circol on vam fitxar un biker per l’esmorzar... en Klo s’apunta a l’esmorzar però bicicleta no!!!
Vinga bikers aneu-vos apuntant que el comptador de sortides ja s’ha posat en marxa!!!

Dades de la sortida
Distància total : 13.1 Km
Temps total: 1.02 h
Velocitat mitja: 13.1 Km/h
Ascens: 380 mts.

12 comentaris:

maite ha dit...

quina crònica més currada sergi!
quina maaaandra sortir amb el vendaval, sou uns valents!!
els demés ens hem de posar les piles per puntuar eh!

maite ha dit...

per cert TT, jo tinc un timbre per tu si el vols! (en tinc dos)

Carles ha dit...

Molt grande Plumi!
Per la pujada entre els arbres em vaig cagar! La vam pujar a l'sprint! Vam fer bé de retirar-nos pq el Diumenge el Rubis va sortir i el camí de la pedrera estava pler d'arbres caiguts!
Per cert, durant l'esmorzar en Klo va dir que el Diumenge per la tarda redactaria la proposta de llei per aprobar els Estatuts de l'Equip (un altre q vol el sofà d'en Tro ;) jur jur) i encara l'estem esperant! La eterna promesa ...

Merci Wen! Mentre no sigui de color rosa i amb floretes! ;) El timbre és vital per quan has d'adelantar algun treubanyes que ocupa el carril de l'esquerra!

Vinga bikers! La temporada 2009 acaba de començar i promet ser molt forta! Hem de començar a puntuar i ha allargar mica en mica les sortides!

VAMOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSS!!!!!

Anònim ha dit...

esteu bojos!!!!!!!!!!!!!quan m'ho explicava el carles fliapva...com s'he us va acudir sortir?pq us passés algu!si es q...
Sergi cada día ens deleites més amb la teva prosa!!! jajajajja molt bé! ;)

Marc ha dit...

molt be bikers, sou uns valents!! com apreta el plumi per fer cròniques ara que puntuen... i com bé diu la di, kina prosa més depurada, quin domini del lleguatge, la propera crònica la vull en versos alejandrinos i rima asonante.:)
també observo que el tt busca la discòrdia entre els membres del grup amb els seus comentaris faltons, ves amb compte xaval que vas a pillar, me he quedado con tu matrícula!!!
bueno, definitivament i dps d'una ratxa en la que he estat una mica burbuja, convoco a sortida biker per aquest dissabte. A les 9 a la riera de teià amb intenció de descobrir una ruta nova que ens té preparada el plumilla!!
salut bikers macos

Plumi ha dit...

Com podeu veure ja tenim força moviment en el Blog! ara ja fa goig!!!
El contador del biker de l'any està en marxa, i dissabte tenim sortida.
Per mi de conya fer la sortida des de Teià i fer la ruta que tinc en el Gps!!! te molt bona pinta...
Per cert tb seria interessant ser un grup nombrós a més d'anar pensant en parar-nos a Can Gurgui a fer unes butis que serien les primeres de l'any!!!

Carles ha dit...

QUE VOLS DIIIR amb lo de comentaris faltons?!!! Només comento el que veig! jur jur jur! Una mica de vidilla sempre va bé!

Em sembla bé lo de la sortida de Dissabte des de Teià, però si volem parar a fer el guarro a Can Gurgui hauriem de sortir entre 8 i 8:30h com a molt tard! Ja diràs algu Presi!

maite ha dit...

vaja tela.... quin pique porteu tots plegats!!! aix...

David ha dit...

Ei que jo vinc fijo el dissabte, m'he estat posant en tó aquesta setmaneta que com ja heu rebut hi ha moltes pedalades aquest any jo intentaré anar a les màximes possibles. Per cert, aquesta sortida del vent no hauria de puntuar, però què és això de que puntui una sortida de 13 kms, en una hora, això hauria de restar jajaja. Confirmeu l'hora de sortida del dissabte.

Marc ha dit...

Sento informar-vos que dissabte plourà fixo!kina cacona!! en ppi quedem a les 9 a la riera de teià, però ens truquem per confirmar!!

Marc ha dit...

he afegit el link del meteocat al biker

maite ha dit...

jo seré baixa ploqui o no plogui. tinc feina a casa i a sobre tinc la visita mensual... brbrbrr sort del mal temps! jeje el proper cap de setmana fixe que vinc... fixe fixe!!