dilluns, 26 de gener del 2009

UNA CLÀSSICA


El proppassata dia 17 vam fer la ruta més clàssica de l’equip biker!!! La cursa de Teià de 15 km. Els intrèpids bikers que es van apuntar a la Sortida vam ser, Raül (Herrero més fiable) en Jr i en Plumi... Cal recordar que divendres al vespre gairebé teníem fitxats als Herrero’s brother, però una sèrie d’esdeveniments van provocar la baixa de dos d’ells!!!
Amb un missatge via SMS demolidor: Bicicleta no.

Bé, esmentat aquest incidents la sortida la vam fer des de la Riera de Teià amb el clàssic recorregut, vam escollir aquesta ruta per tal de recuperar-nos físicament, ja que les setmanes anteriors el virus de la grip havia fet estralls entre els integrants de l’equip Biker.

Aquesta vegada no vam fer la clàssica foto que habitualment realitzem a la riera.

Des d’aquest punt vam tirar cap a la trialera que ens condueix cap el mític pi que ens talla el camí, però abans d’arribar al pi, ens vam aturar per fer aquesta foto, on allí a la llunyania podem veure el massís del Montseny nevat!!! Després del temporal que va haver-hi encara hi podíem veure força neu.

Un cop allí vam haver de baixar-nos de la bici per saltar el pi, i després direcció a Vallromanes, on per cert feia força fresca.
Després d’arribar a Vallromanes vam fer el recorregut clàssic en busca de quatre camins, on des d’allà ens vam dirigir cap Sant Mateu.
En direcció a Sant Mateu es va produir l’anècdota de la sortida, protagonitzada per en Plumi i en Raül.
L’estat en que vam arribar en aquesta zona no era l’òptim, i veient la pujada que ens esperava i veient la possibilitat d’agafar una drecera vaig incitar en Raül per prendre-la, però en Jr al veure el parcal ens va fer una embroncada per fer trampes!!!! Va haver-hi joc brut.
En la primera foto podem veure el camí que havíem d’haver emprès, i en l’altre foto podem veure la drecera que vam agafar.


Les proves del delicte!!!

Un cop aquí enfilem l’ultima rampa, i sorpresa!! Ens trobem un altre arbre al mig del camí, un altre efecte del temporal.
En aquest arbre en Plumi fent el burro una mica més i es fot de cap!!!



Per concloure vam arribar a Sant Mateu i d’allà cap a la riera de teia.

Dades de la Sortida:
Distància 17,2 Km
Temps 1.42 h
Vel. Mitja: 10,1 km/h
Desnivell: 677 mts.

3 comentaris:

Marc ha dit...

bona sortideta!!k grande sergi, això d'entrar al blog i veure seccions noves! akest finde que ve posaré el meu casillero a 1!!!
apa bikers

maite ha dit...

i jo!

Carles ha dit...

Ja m'agrada aquestes ganes de puntuar. Aviam si és veritat Tro! Pq ultimament estàs molt delicat! ;)
i lo de la Wen fa temps q s'està esperant!
VAMOS WINI!