dilluns, 27 d’abril del 2009

Cabrilenca 2009

Recorregut de 40 Km.
Recorregut de 20 Km.

http://rapidshare.com/files/226397408/CABRILENCA_26-04-2009.kml

http://rapidshare.com/files/226397526/CABRILENCA_26-04-2009.plt

Aquí la tenim, la crònica de la Cabrilenca 2009 amb el track Cabrilenca 2009 de 40 km i la Cabrilenca amb el track de la de 20 Km.

La sortida era a les 9 del matí, però no per tots, ja que algun biker havia decidit sortir abans... i es presentava en unes condicions de felicitat sorprenent davant la cara d'incredulitat dels altres Bikers!!!!



En aquestes fotos podem veure els integrants de l'equip que veniem des de Badalona, ja que en Pit-bull autocton de la zona s'hauria d'afegir posteriorment a l'equip.



Moments previs a la sortida es completava l'equip i es declarava la carrera en sec (carrera en sec volia dir que feiem el recorregut de 40 Km, el cel ens respectava)






Vam fer la pujada de la Mútua plegats i un cop allí les curses es separaven, i els integrants de l'equip també, mentre Plumi, Jr i TT feient la de 40 La Tanqueta, Ghost i Pitt-bull la de 20 Km.


La sortida de 40 Km va està d'allò més bé tenint en compte el gran desnivell que presentava la sensació després d'haver-la fet es que es baixava més estona que no la de pujada.





Vam fer dos aturades per recuperar forces, entre les dues aturades vam trobar-nos amb la temuda pluja, tot i que em vem sortir molt ben parats. El recorregut molt ple de corriols i en algunes zones excés de "inutils Bikers" que es paren a qualsevol lloc, enmig del corriol!!!





Per la resta un cop acabada la pedalada ens vam menjar la merescuda Buti amb ple d'obsequis per part de l'organització. El comercial de l'equip va haver de fer les tasques del President (Ausent....) i va felicitar en Ricard per la gran organització i pel recorregut, molt bonic!!! Felicitats a tots.

Salutacions!!!

Distancia total:38.37 km
Temps total: 3.37h
Velocitat mitja: 10.6 km/h
2705 Calories
Desnivell 1382 mts.

5 comentaris:

maite ha dit...

JODER!! QUINA RAPIDESA EN POSAR LA CRÒNICA! Sergi... és que ets eficient amb això eh! ara.. això dapuntar a tothom menys al presi...lleig lleig! ;)
MOLTES FELICITATS A TOTS ELS BIKERS!!!! en especial al carles que una vegada més demostra que és el mestrebiker de lequip... en les pitjors condicions donant lliçons de resistència..quin paio!

Marc ha dit...

bikers, moltes felicitats per la cursa!!!
ja me l'ensenyareu algun dia

Victor ha dit...

Enhorabona a tots els bikers participants de la cabrilenca 2009, i en especial al TT. Crec que es mereix ja el títol de biker de l´any. Va fer la cursa de 40Km amb una caraja a sobre considerable (les fotos del facebook el delaten :-)

La organització molt bona i la buti de recompensa, millor.

També vull defensar a en Plumi de les crítiques de Wen. Ell no va apuntar a tothom menys al presi. A mi i a Tanqueta no ens va apuntar ell. Ja som grandets i no hi ha excuses. Si vols, hi vas i sino no.

Salut.

Carles ha dit...

ÉS MOLT GRAN LA CABRILENCA!!! VAM PASSAR PER UNS CORRIOLS D'EXTREMA BELLESA! L'haurem de repetir algun dia des de Teià!
Jo em pensava que em restaria això de la taja per doping! ;)

Ara que hem fet aquesta cursa ja s'ha vist que ens hauriem d'anar apuntant a algunes curses més, pq l'ambient i algunes bikers feien molt goig! Vam trobar una finíiiiiissima! Tro, només calia una trucadeta al comercial pq la inscripció val pasta. A la propera ja ho sabem! Fora polèmiques!!!

Fins i tot ens vam trobar a colegues de la Uni que esperem que s'apuntin algun dia amb l'equip.

Salut Bikers!

maite ha dit...

vale vale...HE DICHO CULO! com heu saltat a la jugular paios! jo vaig veure números correlatius i vaig malpensar.... mhe guanyat bulla del marc així que no li tingueu en comte a ell el meu comentari!! apa bikers! ;D :P