dijous, 30 d’abril del 2009

Sortida de Tarda






Dimecres per la tarda el TT, Plumi i l’Albert hem fet una sortida de tarda, aprofitant la bona tarda que feia.
Hem sortit des de Badalona i hem pujat en direcció al dipòsit. L’hora de sortida eren les 18.30 però impediments logístics no ens han permès sortir fins a les 18.50. Hem pujat cap al Mirador de la Vallensana, i des d’allà passant per la pedrera fins a arribar al Dipòsit. La pujada del dipòsit l’hem fet a un ritme molt i molt fort, només dir que a les 19.30 ja eram al cim… però el més foro de la pujada no ha estat en el temps invertit per fer la pujada, sinó que ha estat l’exhibició de força que ens ha fet l’Albert, el perla s’ha cascat tota la pujada al Dipòsit amb plat mitjà… impressionant!!!
Des d’aquí hem anat en direcció al Seminari seguint l’estela de l’Albert que era el referent no només en la pujada sinó que també en la baixada… menció destacada també pel TT que ha anat molt a roda de l’Albert seguint el seu ritme… com segueixi Aixa el TT ja no serà només aspirant a Biker de l’Any, sinó que serà el Biker de la dècada!!!!
Un cop al seminari hem anat cap a Nou pins sense baixar el ritme… i us puc garantir que el ritme era infernal per mi (de passeig per aquest parell)
Per cert , per ritme el que duia el iaiu que ens hem trobat corrent per la mountain que no hi havia qui l’agafés!!!!

Un cop Nou pins hem anat fins a Teià a les “peraltades” on un servidor s’ha fotut una llet mentre baixava.... molt tonta i sense conseqüències!!!
Un cop a la riera d’Alella hem anat fins el port i des d’allà passeig marítim fins a Badalona, en una tarda que ha estat molt maca.


Dades de la sortida:
Distancia: 26.95 km
Temps Total. 1:45 h
Vel. Mitja: 15,3 km/h
Desnivell: 688 mts.
Calories: 1395 cal.

Salutacions!

5 comentaris:

Marc ha dit...

sou una makines!!!

maite ha dit...

tela marinera amb l'albert a les pujades no? quin mal de cames només de pensar-hi!
apa cracks!

Xona ha dit...

Sou uns fieras nanos!!
Kina por k feu!!
Salut Bikers!!
;

Marc ha dit...

heu vist que ens han deixat una proposta de cursa al biker chat??

Anònim ha dit...

Just wanted to say hello someplace. Found [url=http://www.google.com/ncr]you guys through google[/url]. Hope to contribute more soon!
-narroroFer