divendres, 3 d’abril del 2009

Convocatòria al Barcelonés

Aprofitant que aquest cap de setmana el Pesident el tenim fent "les amériques" a New York City i que el Comercial està captant patrocinadors per Madrid aquest Dissabte o Diumenge podem fer una sortida des de Badalona.
Inicialment ens plategem arribar al dipòsit que hi ha al costat de la torre de vigilància i un cop allà decidir cap a on anar, però si ens notem amb forces podriem fer alguna cosa més maca! Recomanem no passar a veure a la Laurita fins a altes hores de la matinada, tot i que una passada en "vuelo rasante" és compatible! ;)
Sortirem a les 9:00h des de la Plana.
Salut bikers!

5 comentaris:

Victor ha dit...

Els Herrero brothers (els més fiables em refereixo) causem baixa per diferents motius. Ghostrider per compromisos matrimonials-socials i Tanqueta perque vol desplegar tota la seva fúria a la cursa dels bombers del diumenge. Així doncs, podem fer aquest "vuelo rasante" (o no tan rasante) per veure la Laurita...Salut.

Marc ha dit...

iep bikers, el presi us segueix des de NY. stic a la apple store, que es la bomba, gorrejant una mica dinternel i aprofito per saludar-vos. i de pas veure les bones noticies en forma de nombroses baixes bikers k faran k no es mogui la classificacio.
salutacions i se us troba a faltar

Marc ha dit...

per cert, fare equipo biker per aqui. dilluns llogarem amb la wini unes bicis 3 hores i farem unes excursions per central park i voltants, ja fare la cronica jejeje

maite ha dit...

aixo aixo farem cronica i volem punts BTP!!! jajajaja

Carles ha dit...

Impossible puntuar a Central Park! No hi ha hagut una convocatòria com Deu mana!!!
Molt bé aquesta conexió americana. Vaig a mirar el mapa de conexions haviam si us veig! ;)
La convocatòria ha estat un fiasco!