dijous, 23 d’abril del 2009

Preparant la Cabrilenca


El Passat Dissabte 18 vam fer una sortida preparatoria per la cursa del proper Diumenge 26, la Cabrilenca dels nostres amics de la Concordia i Tribike.
Per fer la ruta del dia eram quatre bikers, ja que a última hora es va rebre el clàssic sms de Bicicleta No! per part dels Herrero's Brothers!!!
Els quatre Bikers eram en Jr, Kp, Plumi i l'Albert nou fitxatge de l'equip, per cert Albert l'equip et deu el Pack de benvinguda... (sortida sua+ Buti).
La Sortida va ser de lo més dur que recordo per aquest any, pujada cap al transformador de la Cornissa i des d'allí cap a Vallromanes, on vam seguir el Track de Trinxacadenes 08 (que dura va ser...)
Les pujades i baixades van ser constants... amb un desnivell acumulat de 1100 mts. en unes 3 hores, el dia va ser fantàstic per que no ens va ploure i tenint en compte la semana que em passat es per recalcar-ho.
Cal destecar dos fets que van marcar la sortida, la força del nostre nou fitxatge... el person es va fer tot el recorregut en plat mitjà (amb rampes de fins el 22 %) i les croquetes del Presi!!!! en va fer fins a 4 "Croquetilles"(la noche le confunde en la Carmela)
SALUTACIONS

4 comentaris:

Plumi ha dit...

kP la Crònica sense fotos queda molt pobre!!!!

Marc ha dit...

possi queda una mica trista, a veure si tobo el cable...matitzo, no van ser 4 crokets, van ser 3 e!! k no estamos tan mal!!

maite ha dit...

hombre maaarc sha de buscar bé aquest cable!! sí que queda trista la crònica sí...

Júnior ha dit...

Van ser tres croquetilles, efectivament, marca personal!
El perfil de l'etapa ho diu tot....sortida molt durilla. I el fang no ajudava gens a pedalar, però va valer la pena de cara a la Cabrilenca d'aquest diumenge!
Per cert, en Plumi i jo vam sortir ahir dimecres una estoneta en bici per acabar de posar-nos fins i ens vam topar amb una cria de porc senglar que creuava la pista!! Jeje