dilluns, 11 de maig del 2009

Open Natura Palautordera

Eii bikers!!!
Ja sabeu que vem fer la cursa de l'Open Natura de Santa Maria de Palautordera, quan vem arribar tothom ja havia marxat, jajaja i el Carles havia d'inflar la roda del davant que estava xunga, xunga.
Vem sortir direcció montanya, de seguida vem trobar un agent de la Policia Local que ens va senyalitzar cap a on havien sortit i en un tres i no res ja vem veure la cua de la cursa.
Estàvem seguint a una dolseta biker pro quan de sobte es va menjar a un iaio i tots dos van caure, quin ostion jejeje. Vem parar un momentet però ja hi havia gent de l'organització que se'n va fer càrrec i vem marxar.
Com que vem sortir els últims no paràvem d'adelantar a gent i es va fer entretingut, però el dolent és que en les zones una mica més complicadetes hi havia "tapón" i teniem que baixar de la bici per seguir el tram caminant.
Vem atravessar un riu molt guapo, ens vem treure les botes i ens vem refrescar els peus una miqueta, preciós.
En pocs metres ens esperava una pujadeta dolça de 7 kms. més o menys que es van fer molt durs, no passa res es baixa de la bici i a caminar el que faci falta...
Després d'aquesta pujada només calia baixar fins arribar a meta i quina baixada més guapa, de les que t'agraden a tu Cape, un caminet d'aproximadament 4 metres per deixar-te anar on vem adelantar a un huevo de penya amb algun pique inclòs jejeje.
I ja a l'arribada celebrant la gran sortida, by the face, perquè no ens vem inscriure jejeje.



PD: Espero que aquesta sortida puntui, Cape ja donarà vostè el vist i plau.

5 comentaris:

Plumi ha dit...

Mb aquesta sortida!!!
Felicitats al germans Viana que ha estat els únics que heu donat activitat a l'equip aquest finde.
Per mi la sortida es 100 % puntuable!!!

Marc ha dit...

jeje, k guapa la sortida no??
amb riuet incorporat i tot.
des de la presidència es dona el vistiplau a la sortida per a ser puntuable, compleix tots els requisits :)
Jo ja porto uns dies una mica perro-biker, a veure si em reenganxo
salut

Júnior ha dit...

Felicitats als dos!! I trobo que, evidentment, és puntuable. Ara bé, què és això de que no estiguéssiu inscrits!!! Això no es pot permitir!

maite ha dit...

QUE BONA!!!!

Carles ha dit...

Va estar força bé la sortida, tot i que la ruta que vam fer amb els de la feina pel Plà de la Calma és molt més xula!!! Posats a triar algun dia hauriem d'anar a fer-la!

Salut!