dimarts, 12 de maig del 2009

Sortida per Sant Anastasi!!



Ahir dia Sant Anastasi vam fer una sortida des de Bdn!!
La sortida la vam fer el TT i el Plumi, el més destacable es sens dubte que el TT el dia anterior havia fet la Open natura de 40 Km!!! El xaval no estava cansat i encara tenia forces per donar i vendre….
La Sortida ha estat sens dubte la més bonica que hem fet per Badalona, hem anat fins el poblat Ibèric amb una pujada d’allò més bonica. Des d’aquí ens hem dirigit cap al coll de la Vallensana, per enfilar-nos cap a la pujada de la pedrera.
Un cop allí ens hem desviat cap a la font de l’Amigó, indret que el TT encara no havia descobert…
Des d’allí ens hem dirigit cap al Seminari... per anar en direcció a Nou pins. El problema ha estat que el TT no estava prou cansat i hem pujat a la torre de vigia sobre de les vinyes de Nou Pins on hem disfrutat d’una vista excepcional.
Des de la torre hem baixat cap a Font de Cera per una ruta que no haviam fet, molt més bonica i còmode de fer que la baixada que normalment fem. Un cop a Font de Cera hem anat a buscar la baixada de les “peraltades” que ens ha portat fins la riera de d’Alella, per tornar pel passeig marítim. Un cop al passeig marítim en plumi ha punxat, se li ha calvat un clau enorme!!! Però el fet per sort ha quedat en una anecdota.



Distancia recorreguda: 30.3 Km
Velocitat mitja: 10 km//h
Altura màxima 480 mts
Desnivell acumulat: 754 mts.
Pendent Màxim 20.05 %

5 comentaris:

Júnior ha dit...

El blog està que treu fum!
Que quedi constància que per un error de logística i comunicació jo al final no em vaig apuntar eh!!

Anònim ha dit...

Q FORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esteu fets unes maquines!!!molt bé nois!!!
Se q no sóc biker, peró com q encara no estan els estatuts (o es q son una incògnita...) jo dic la meva...VOTO X BIKER D L'ANY: CHARLIE!!!li surtirán uns jamonacos k no li cabrà el bañador akst estiu! jiji ;)

Marc ha dit...

k bé que viviu cabrons!!

maite ha dit...

quina sortideta, no? i no hi ha fotos de la vista excepcional!?

Carles ha dit...

De la vista excepcional no hi ha fotos! Per veure-la un s'ho ha de currar i pujar fins allà! Però no és l'únic lloc guapo on vam estar pq La font de l'Amigò és molt guapa, i el camí des de la font fins dalt de la Conreria és sorprenent! Ja tinc ganes de tornar-la a fer! ;)
I lo del biker de l'any ens ho haurem de guanyar!!!
Aquest finde sortim fijo!!!