divendres, 15 de maig del 2009

Sortida Copera!!!





El dimecres de la final de Copa del Rei vaig sortir amb els companys de la feina per Badalona, la sortida la vam fer des de l'empresa, on des d'allà vam pujar per Tiana en busca de la pista principal. Per pujar vam fer la pujada tècnica i dura del Duets. Un cop allà accedim a la conreria i pugem cap al dipòsit. Es la primera vegada que faig el dipòsit en sentit contrari, i us puc assegurar que ha estat força dur.
Un cop a la pedra hem pujat fins la torre de guaite, d'allà hem baixat en direcció al Vallès per una trialera que ens ha deixat a una font, la font de la Guineu, per un corriol ben bonic.



Ens hem fet la foto de rigor els quatre bikers, d'esquerre a dreta (Paco, Jordi, Albert i Plumi).

Des d'aquí hem continuat baixant i en Jordi ha patit un petit incident, aquí a la foto es pot veure el moment... en un pim pam roda canviada.

Que macos esteu aquí ...


Un cop acabem el corriol resulta que ens trobem amb una pujada "que ni pa que"!!! vaya rampotes, hem arribat a percentatges de més del 20%!!!

La pujada a part de molt i molt dura era eterna!!!, un cop hem arribat a la torre del diposit hem baixat per una trialera per sobre de la cantera, on hem acabat en el descansillo de la pujada del dipòsit. Un cop allí hem baixat cap Sant Jeroni per un caminet molt divertit i ràpid....

Aquesta gent de BadaXtrem haig de reconeixer que saben el que es fan!!! vaya cracks!!!

Dades de la Sortida

Desnivell acumulat: 680 m
Distancia recorreguda =18 km
Pendent màxim 24,10 %
Altura màxima 463 mts.
Velocitat mitja 10 km/h

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu si que ets un Crack, pena que de futbol siguis del Fanga....

Jeje

ADEU I RAUXA

maite ha dit...

joer sergi estas que no pares!!

Júnior ha dit...

Sergi et mereixes el títol de cronista de l'any!!! Quin fart de fer cròniques et fots!!