divendres, 6 de març del 2009

Esgarrapant punts...

El passat dissabte 28 de febrer vam fer una sortideta biker amb molt de caliuet. Davant les baixes conegudes del fins llavors líder de la BTP, plumi, i del TT vam decidir fer una sortideta per esgarrapar uns puntets fàcils. Es comentava en l'ambient que ens aquests partits (rotllo numància, valladolid...) és on es guanyen les lligues a final de temporada.
Aquest va ser el circuit
La jornada va començar a les 9 a la riera de teià amb 5 bikers: marc jr, raul, víctor (k per un dia no era rockrider man), la wen i jo.
S'ha de destacar que en junior venia des de badalona vía dipòsit, el xaval està fet una màquina...
Entre els herrero es respirava un cert ambient borrachuzo, la nit anterior van tenir fiestuki, i el "bicicleta.no" va estar aprop... no van fallar i es col·loquen amunt en el ránking.


A la mateixa riera de teià ens van passar 2 grupillos bikers tirando unas miradillas, i en junior i jo ens vam picar una mica, vam anar a por ellos i després d'una lluita intensa els vam matxacar!! deixant el pabellón be alt!!
Des del transformador vam tirar cornissa amunt fins a sant mateu on vam parar un moment a reposar forces

i després via vietnam van anar fins a 4 camins on el victor ens va deleitar amb la primera croquetilla del dia (anava amb pedals automàtics i la bici del klo).
Vam tirar fins al dòlmen, i després vam anar baixant direcció vallromanes, i ens vam desviar per la pujada que va fins a can gurguí, en aquesta pujada el víctor ens va obsequiar amb una segona croquetilla que va ser amortiguada pen junior. Aquest va ser el resultat...

Des de can gurguí vam pujar fins a l'arròs i tot aixada fins a la riera, en total uns 16 kms.
Salut bikers

4 comentaris:

Victor ha dit...

A partir d´avui deixo de ser Rock Rider per ser Ghost Rider. Proposo abans de sortir demà, un minut de silenci en homenatge als "glory days" que ens ha donat el ferro. Descansi en pau i al cel sigui.

Carles ha dit...

K GRANDE VÍCTOR!!! ESPERO VEURE UNA FOTO DE LA NOVA MÀQUINA RODANT AQUEST DISSABTE!!!
Molt bé la crònica Tro! Feia temps k el Pesiden no es treballava el blog!

maite ha dit...

molt bo víctor, bici nova! a veure si demà els machaques que estan molt pujadets d'ego alguns!
jo no vindré al final, vaig a visitar a la Martina la nova neboda de la sandra i el klo
vagi bé!

David ha dit...

molt bé xavals, jo no he vingut pq no m'havia enterat però demà aniré a El Vendrell la primera prova d'open natura 2009 ja us explicaré...