dilluns, 16 de març del 2009

Se vende GHOST SE 5000, pocos Kms.

Si nois, aquest és un dels possibles titulars entre d´altres: “Pinchazo total”, “Este equipo es un bluff”, “Crónica de una muerte anunciada”… Enrera queden aquells dies de glòria, d´orgasme biker, aquell esperit que en PLUMI ens havia encomanat.

Divendres al matí el nostre president convocava sortida biker per dissabte. Al més pur estil Vicente Boluda, preveia “una sortida força concorreguda”. Dissabte al matí a les 9:00h ens trobem a Teià en KP i els Herrero brothers (secció SENIOR). Val a dir que part de l ´equip havia entregat justificant signat pels pares i no comptàvem amb la seva presència, però d´altres divendres per la nit deixaven anar frases com “¿bici? Paso seguro”.

Bé nois, amb aquesta actitud veig un futur complicat pel nostre gran amic PLUMI en la tasca de poder tirar endavant el projecte d´equip biker. Potser haurem de fer uns maillots per anar a Can LLaunes a fer el vermut o per ajudar a la Laurita de L´Splash a veure quants xupitos ha de servir.

Després d´aquest apunt crític, comentem la sortida de dissabte que cal dir va ser espectacular i de molt alt nivell. La pujada per la cornisa ja deixava veure que el ritme seria frenètic, en KP llançava un atac i s´escapava fent un temps sorprenent. Un cop a dalt, ell mateix proposa escapada a Orrius i a nosaltres ens sembla perfecte.

Aquesta és la ruta de la sortida:


http://rapidshare.com/files/209283826/MTB_14-03-2009.kml

http://rapidshare.com/files/209284087/MTB_14-03-2009.plt

Vàrem arribar a Orrius en un temps record de 59min des de la sortida i passant pel clàssic recorregut: cornisa, Vietnam, quatre camins, dolmen, rampa d´Orrius. Un cop allà, foto tradicional i audició de campanes.

Cal fer esment de la Masia Cal Senyor. Segurament el servei no serà el de Can Gurguí, però en dies assoleiats com el de dissabte, la terrassa d´aquesta masia es converteix en el paradís biker-motero. S´ha de trepitjar!!!

En resum, sortida molt maca, ràpida i en un dia esplèndid. La classificació es posa molt interessant: Tanqueta i KP s´apropen al liderat i GhostRider s´afiança en la cinquena posició de la taula.

DADES DE LA SORTIDA:

Distància: 23 Km.
Velocitat mitja: 10,5 Km/h
Temps en moviment: 2h 11 min
Temps aturats: 26 min

He de demanar disculpes per la baixa qualitat del reportatge gràfic. Això és l´únic que s´ha pogut salvar. Sembla ser que Tanqueta "no va saber configurar la càmara". Manda huevos!



11 comentaris:

Marc ha dit...

Kina crònica més bona, m'he partit el cul, la veritat que les baixes de bikers van "enfosquir" la sortida, però els que vam quedar vam deixar el pabellón alt. La sortida va ser molt guapa i la vam fer a un ritme molt interessant, els herrero's senior estan molt forts (del herrero junior millor no parlem...).
Tot un detall designar al presi biker de la setmana, "me llena de orgullo y satisfacción".

Marc ha dit...

per destacar la nova indumentària de ghost, ha deixat el seu look eminem enrera, i ja fa pinta de biker pofesional!

Carles ha dit...

Molt bona la crònica! Però l'equip no té re de bluf! Però algun dels participants si que ho és! Com el Petit Herrero! jajajaja!
Si no tinc cap imprevist d'ultima hora el proper finde estaré a tope!

Tranki Víctor pq la inversió valdrà la pena! De moment ja t'han deixat de posar motes xungus! ;)

Plumi ha dit...

Que gran la crònica!!!
Per cert Victor t'asseguro que la inversió ha estat molt bona!!!
Prepereu-vos per aquest finde pq tinc nova ruta per fer...
Al llarg d'aquesta setmana aniré donant pistes....
Per cert Raul la Ruta del finde es compatible al 100 % amb la cursa de diumenge!!!
No hay excusas!

David ha dit...

Molt bé nois compteu amb mi per aquest finde!!!

maite ha dit...

homeee pero quines rises més bones! tan li fa si les fotos són bones o no, ens fem totalment la idea! ja sabia jo que el ghost rider seria un bon cronista!
he de dir que últimament trobo plans alternatius "millors" a les sortides bikers, molt malament per part meva però la vida social em reclama! ajajaja
tornaré a tornar...a donar pel sac i m'hagueu d'esperar...ho sento! ;)

Carles ha dit...

Ei Plumi! Fes la convocatòria ja!!!

Marc ha dit...

això mateix plumi, a veure si ens convoques a sortideta i ens expliques quins plans tenim per aquest finde...
no sé què em passa però estic amb un mono de biker...

Victor ha dit...

Comentar que el cronista d´aquesta setmana ha estat "Tanqueta man".

He de dir que la inversió de la Ghost ha estat fallida, ja que ahir en Klo em va confirmar que tornarà a ser baixa aquest dissabte.

Per un lloguer simbòlic (un bocata salchichas-queso al Circol o can Torres)hagués gaudit de la seva bici.

Em vaig precipitar embaucat pels cants de sirena d´en Plumi i l´efecte del Pacharan de la Bodegueta. Que hi farem!!!!

P.D: Se vende Ghost SE 5000, pocos kms, duerme en garaje. Se regala cámara de recambio y bidón con Isostar. Abstenerse curiosos.

Júnior ha dit...

Molt currada la crònica!! I molt ben explicada, m'ha agradat molt.
Respecte la meva baixa d'últissima hora demano de nou disculpes....espero que això no enfosqueixi el meu currículum com a biker. En tot cas, per començar a arreglar-ho, aquest dissabte no fallo!!
I si, fes ja la convocatòria Plumi i ens fas cinc cèntims del que vols fer!

Anònim ha dit...

jajajjajajajja esteu FATAL!!!!!!!!!!! k bona la crónica!!!
Víctor d'aki res et veig controlant les pujas de la teva bici a l'ebay!!!